martes, 16 de octubre de 2012

El poeta José Luis García presenta el seu poemari 'La Solitud' a Sant Andreu de la Barca

José Luis García, recollint el Premi de Poesia Ciutat d'Elx 2011
El poeta José Luis García presentarà aquest divendres, a la biblioteca Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca, el seu llibre de poemes 'La Solitud', que l'any passat va ser reconegut amb el Premi Festa d'Elx de poesia i que ara ha publicat 3 i 4 edicions.
Com el propi autor va explicar a l'acte de lliurament de premis, es tracta d'una oda a la solitud, tant la buscada com la que no podem evitar. "En bona part estan escrits a l'habitació d'un hotel des de la perspectiva del viatger solitari, de vegades perquè busca la seva soledat de forma voluntària per trobar la inspiració, i d'altres perquè se sent sol tot i trobar-se entre una multitud de gent", va explicar aleshores l'autor.
Divendres, en José Luis compartirà amb nosaltres alguns d'aquests poemes i atendrà les preguntes i comentaris que li volguem plantejar. Com sabeu, el José Luis ha estat i és un actiu membre del Fòrum, així que ens sentim doblement orgullosos de comptar amb ell un cop més, aquest cop com a protagonista.
La presentació tindrà lloc, com és habitual en els actes del Fòrum, a les 19.00 hores a la biblioteca Aigüestoses, a l'Avinguda Constitució, 24.

No hay comentarios:

Publicar un comentario