miércoles, 7 de diciembre de 2011

Èxit de les V Jornades d'Escriptors del Baix llobregat




Els passats 25 i 26 de novembre van tenir lloc les V Jornades d'Escriptors del Baix llobregat, que enguany tenien com a tema de debat 'la novel·la històrica'. L'acte central va tenir lloc dissabte 26 al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, amb un seguit de ponències a càrrec dels escriptors Andreu González, MªCarme Roca, Carme J. Huertas i Xosé Lois García, aquest últim conegut per la seva tasca d'arxiver. Les ponències van anar acompanyades d'un animat debat, moderat per l'autor local Javier de Pilar.

Per primer any, les Jornades d'Escriptors es van desenvolupar en una doble jornada, ja que divendres 25 es va dur a terme el taller '100 grams de novel·la històrica', que també va ser un èxit de participació. El taller impartit per Javier de Pilar serà publicat per la revista 'Taller de letras' un cop revisat pel propi autor.

Un any més, des del Fòrum Cultura Gaspar de Preses agraïm la participació dels ponents i, sobretot, del públic que any rere any assisteix i anima aquestes jornades. L'acte va comptar amb el patrocini de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario